Thursday, 7 August 2014

0323822165 - Clique Card !!!!!!!!!!!

ASSALAMUALAIKUM
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

haii..
hari tu aku ade dpt 1 panggilan dari 0323822165 nak suruh aku amik satu kad nie..kad tu di panggil Clique Card konon2 nye die habaq kat cek yg kad nie bagus...boleh pegi ke mana2 utk dpt kan pelbagai diskaun...aku dah pelik...betol ke? *konon2 aku mcm nk terpengaruh jugak la ape yg die ckp tu...pastu die tnye aku yg aku pkai x Visa atau Mastercard...haaa...time nie aku dh pelik dah..mula2 cara pompuan nie ckp mcm ketapi...tooteeetttoooteetttt mulut nye...laju...hahahaha...pastu aku pelik...aku tnye knape? pastu die mcm nk hangin pulak ngn aku...siap ckp ade ke tidak menggunakan kad Visa atau Mastercard?? wahhh...gaya mcm &^*^$#!! aku marah la balik...aku ckp PERLU KE THU SKG NIE??? terus die matikan fon...sengal...apehal pulak nie? aku dah tertanya2 ape sedang berlaku skrg nie kan? pelik2...then, dgn mnggunakan teknologi yg canggih nie (internet la maksud aku), aku search la segala2nya berkenaan dgn no telifon nie & pasal kad nie...so nie hasilnya semua...aku snap satu2 sape yg pernah terima panggilan mcm aku & siapa yg dah terkena....hasilnya!!






so, nasihat aku disini....jgn sesekali bg no kad bank kita pada sesiapa sahaja yg x dikenali sama ade melalui panggilan atau ape sahaja...ingat...pihak bank sendiri ade no kad bank kite...jgn terpedaya ade yg buat paggilan konon2 kata die dr bank bla bla bla n bla...mustahil la kan...padehal semua maklumat kite bank ade...complete lg...so jgn terpedaya ye...

No comments:

Post a Comment