Sunday, 27 September 2015

JMM : Kapten Pisang, Taman Cempaka Melaka (Review) - The best!!

ASSALAMUALAIKUM
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Hai.. entry kali nie nak review sikit berkenaan dengan Goreng Pisang Cheese yang tengah hangat tuh... hehehe... ok bila hangpa mai Melaka, tak sah kalau hangpa semua tak singgah makan kat Kapten Pisang nie.. sangat sangat sangat best menarik dan banyak sangat pilihan dengan harga berpatutan.. haa hamekk... ceq habaq sekali nafas nie... hikhikhik...

Location : Medan Selera, Taman Cempaka Melaka
(berhadapan dengan Terminal Melaka Central)



Ok nie bagi hangpa yang tak tahu gak, hangpa guna App Waze, hangpa search "Medan Selera Taman Cempaka, Melaka".. ok nanti Waze akan bawak hangpa pi kedai Kapten Pisang nie... =)



Ok nie pulak signboard kedai nye... so senang hangpa nak carik.. oh yee... kedai nie betul-betul tepi jalan dan kedainye tepi sekali.. rase macam senang nak carik kan... hehe..


Nie pulak antara menu-menu yang ada kat kedai Kapten Pisang... rase macam nak ambil semua kan... hikhikhik... tapi dont worry kalau hangpa beli Jumbo, tak silap boleh mintak 4 toppings.. So boleh la hangpa rasa macam-macam topping... hehe... memang malatoppsss...


TQ gak Kapten... u are the best so far yang ceq penah makan Goreng Pisang Cheese.. Kapten nye memang terbaekk.. tak pernah menghampakan.. seriusly! 


Nie antara topping yang ceq penah beli... sedapp, mantopp!


Eh ade lagi... hikhikhik...

So guys! Enjoy your meal.. Daaa =)

2 comments:

  1. thnz follow..rajin2 dtg la bw...hana x prh lg mkn selama ddk melaka..prnh pergi big bowl ice je..nntikn entrynya ok....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la.. sy pun suke membaca.. lagi-lagi tempat makan atau tempat-tempat holiday.. tu yg rajin bw.. hihihi.. hana try la... kapten pisang nie mmg sedap.. dah mkn, asyik nk pi lg jek... hehe.. wahh.. big bowl ice kita tak pernah try lagi.. tak sabar nak baca entry ^_^

      Delete