Thursday, 21 January 2016

Mee Besen Ori Melaka (Terbaik)

 ASSALAMUALAIKUM
BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

Haiiii semua... hari nie nak cerita sikit berkenaan dengan Mee Besen Ori Melaka yang tengah meletop top toppp kebabommm sekarang nie... hikhikhik... Al-maklum la ceq nie jenis food lover kannnn... bila dengaq sana ade makanan sedap, mesti pi... kalau ade makanan sedap kat hujung sana pulak, mesti pi... mana tak badan ceq nie like a drum drum drumm kannn... lol! -_-

Ok hangpa semua boleh la like FB depa naa....
Alamat : G11 Pangsapuri Laksamana Lorong Thamby Abdullah, 47500 Bandar Hilir Melaka
Landmark : Berdekatan dengan Stamford College, Melaka
Waktu Operasi : 3 pm - 10 pm 

Jom Layan Gambaq Naaaaa....

 

 Nyum Nyum... sedap baq hangggg.... makan dengan sambal kicap cili api, memang berasap asap kan... :p

 

Hubby cover macho leteww... ke tengah tak sabaqqq nak ngapp... hikhikhik... :D


Ayaq yang sangat menyelarakan dan menyegarkan... serius sedap ayaq leleh leleh nieee....


Taraaaa.... Nie la rupa mee besen tuh... :D


 Tu diaaaa baq hangggg... menyelerakan naaa....


Nie menu baru kat cafe nieee.... 
Namanya Talam Western... RM35 jeee...
Merangkumi : Chicken Chop 2, Spaghetti carbonara, Meatball Bolognese & Kentang Goreng Cheese.. So berbaloi la kan dengan harga nyaa... boleh makan untuk 3 4 orang nie...
Nie Sumber gambaq kat FB jaa.. tak try lagi menu nie... tapi nampak menarik kan kan kan =)

 

Nie dia antara menu yang ada.... mai mai cubaaa... :D


Antara makanan yang ada.. sedap sedap... ;)


Nie map kalau hang sesat-sesat ka nie kalau mai... :p

Ok nak review... for me yang tak bapa nak makan sup nie, ceq boleh habaq kira sedap la... haa haa nampak... ceq yang tak makan sup pun boleh habaq sedap... makanya sedap la kan... hihihi.. Ceq kasikkk 5 Bintang (Gaya ala-ala Nora Danish).......... =)

Ok laaa... Selamat Menjamu Selera... Peruk ceq pun la nie dah keroncong keriukk keriukk... lapaqqqq....

UPDATE TERKINI !!!!!!!

Lokasi Mee Besen Ori Melaka nie dah tukaqq yaaa... dah berpindah lokasi... ok ceqq bg alamat baru yg ampa semua boleh pi nanti naaa...

Lokasi : No. 17, Jalan PNDD 1, Pusat Niaga Durian Daun 75200 Melaka..


p/s : sapa nak mai sini mmg kene sabaqqq naaa sebab kedai nie sentiasa ramai org... ceq suggest kan pi waktu dan hari bekerja kalau tak mau tunggu lama... hihihi...

ok enjoyyyy!!!!!!!

1 comment:

  1. Baru lepas makan kat mi besen. Sup mi besen failed, tak sedap. Maaf la..ini komen ikhlas. Tak berbaloi beratur panjang.

    ReplyDelete